SNACKBARBEDRIJF COCO

SNACKBARBEDRIJF COCO Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 314 beoordelingen
26 okt 2020 om 18:59 Langer dan 2 uur moeten wachten heb nog steeds me eten niet binnen dit is de laatste keer dat ik hier nog bestel
25 okt 2020 om 19:57 Bestelling heeft bijna 2 uur moeten duren. Telefonisch niet bereikbaar en het eten was koud en de patat en pindasaus was vreselijk. Jammer dat je hier dan je geld aan uitgeef..
23 okt 2020 om 15:04 Heerlijke patat en alles was goed warm!
16 okt 2020 om 21:19 Verkeerd eten, lange bezorgen en na 4 x proberen contact op te nemen maar niemand nam op
11 okt 2020 om 19:42 Alles in orde ,alléén frietjes waren koud !!! Jammer
8 okt 2020 om 19:38 Patat stoofvlees was erg lekker was goed warm.
5 okt 2020 om 20:44 Er stonden allemaal slechte reviews. Maar waarom dat snap ik niet. Me eten was warm lekker en precies altijd bezorgt door een aardige mevrouw. Ik had als opmerking dat me eten eerder mocht komen met een tijd erbij. En op die tijd was me eten er . Heerlijk
3 okt 2020 om 21:29 Besteld om 17.49 bezorgd om 20.17 keiharde veel te vaak gebakken raspatat waar 2 mensen ziek van zijn geworden. Snackbar heeft tegen thuisbezorgd gezegd dat ze auto pech hadden maar bezorgster wist van niets. NOOIT MEER !!!!
3 okt 2020 om 20:41 De bezorging was veel te laat! Meer dan 90 minuten!!! Het eten was koud toen het bbezorgd werd. Vaker besteld maar eigenlijk altijd slecht. Niet doen
3 okt 2020 om 19:34 Het duurde meer als 90 minuten voor het bezorgd werd ik kon niet bellen nummer wordt niet opgenomen het 06 wat erbij staat is niet van hun toen ze aan belde was het koud dolemina speciaal was pinda geworden
3 okt 2020 om 19:24 Voor de 2e keer een slechte ervaring met dit bedrijf. Wederom geen compete besteling en 1 maaltijd direct in de vuinisbak gegooid, werkelijk niet te eten.
1 okt 2020 om 17:20 Ik was heel erg tevreden over mn bestelling van afgelopen maandag. Het was echt goed warm alsof t vanuit de straat hier kwam. En natuurlijk lekker! De vriendelijke bezorgster was op tijd. Ben er zo blij mee dat we hier nu zometeen weer gaan bestellen.